La Cantina

De voormalige deel van onze Achterhoekse Hoeve doet dienst als gemeenschappelijke woonkamer van onze woon-werkgemeenschap. Ook als gast-lid ben je van harte welkom om hier te internetten, een boek uit onze bibliotheek te lenen en te lezen, (cooperatieve) spelletjes te doen of - alleen of samen met anderen - te genieten van een kopje koffie of thee met een biologische lekkernij daarbij. Met mooi weer kun je buiten komen zitten op ons knusse terrasje.

Met enige regelmaat zullen we in La Cantina huiskamerconcerten en andere leuke, lekkere en/of leerzame dingen gaan organiseren. Zoals een maandelijkse Casa de Fado, waarbij de fado-muziek van Flor de Luna gecombineerd wordt met heerlijke biologische hapjes en sapjes.

In de zomervakantie kun je als gast van Hof van Moeder Aarde 1x per week een heerlijke biologische maaltijd in La Cantina komen eten. Tevens serveren we dan heerlijke biologische kruidenthee, zelfgemaakte heerlijkheden voor bij de thee, bionades, sapjes en verkopen we biologisch ijs.

Ook zijn er plannen voor elke zondag een heerlijk uitgebreid ontbijt, wekelijks een gezamenlijke potluckmaaltijd met alle gasten, een open podium met daarna lekker dansen op de muziek van DJ Schildpad, een wekelijkse high tea met heerlijke hapjes, spelletjes- en filmavonden en alles wat jij als gast-lid leuk vindt en in wilt brengen.