Recreatieve jaarplaatsen

Hof van Moeder Aarde heeft naast een klein kampeerveld en een groter groepskampeerterrein ook nog 2 velden voor jaar- of seizoensplaatsen. Deze velden zijn bedoeld voor vaste gasten, die op een ruime plek hun eigen mobiele Tiny Holiday House met maximale oppervlakte van 45 m2 mogen plaatsen. Bijvoorbeeld in de vorm van een Yurt, stacaravan, Pipo-wagen, omgebouwde bouwkeet of schoolbus. Permanente bewoning van deze recreatiewoningen is helaas ook op Hof van Moeder Aarde niet toegestaan. Maar er mag wel elk seizoen (lente, zomer, herfst en winter) gerecreeerd worden.

Kastanjeveld

Het 'Kastanjeveld' biedt plaats aan 12 ruime standplaatsen en heeft een groot middenveld. Het veld ligt in een uitloper achter op het terrein, tussen 2 weilanden en een akker, is omsingeld door bomen en struiken en grenst aan een beekje, de Elsmansgoot. Midden op het veld staan een monumentale witte paardenkastanje waarnaar het veld genoemd is.

Eikenveld

Het 'Eikenveld' biedt plaats aan 7 ruimte standplaatsen en heeft en gezellige kampvuurplaats in het midden. Aan weerszijden van de entree tot het veld en in de singels rondom staan een aantal volwassen eiken, waarnaar het veld vernoemd is.

Meer informatie

Omdat we een kleinschalige woon-werkgemeenschap zijn vinden we het belangrijk dat de mensen die hier geregeld recreeren aansluiten bij onze groep en onze leefwijze. Wil je met regelmaat genieten van de natuur en rust op Hof van Moeder Aarde en het landelijke leven hier in de Achterhoek? Kom dan gerust eens langs voor een gesprek!

Ben je geinteresseerd in een recreatieve jaarplaats op Hof van Moeder Aarde?

Neem dan contact op met marieke@hofvanmoederaarde.nl.