Individuele retraite

Op Hof van Moeder Aarde bieden we vooralsnog geen geheel verzorgde retraite-weken voor groepen aan, maar wel de mogelijkheid voor een individuele retraite op basis van zelfverzorging. Dichtbij de natuur. In een groene en stille omgeving. Om weer helemaal tot jezelf komen. Je eigen ritme terug te vinden. De balans te herstellen tussen zijn en doen. Zodat je weer van het leven kunt genieten.

Als gast-lid verblijf je in een van onze yurts of stacaravans of kies je uit de beschikbare plaatsen de mooiste plek voor je eigen tent, camper of caravan. Op deze plek zijn, is het fundament van je persoonlijke retraite.

Daarnaast kun je als gast-lid deelnemen aan het basis-programma van onze woon-werk gemeenschap. Dit basis-programma bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Bewust Zijn: dagelijks een moment om met onze aandacht naar binnen te keren, bijvoorbeeld door middel van meditatie, geleide visualisatie, yoga of Tai Chi;

  • Duurzaam Doen: eens per week op donderdag onze vrijwilligersdag en iedere twee zaterdag van de maand onze groene klussen dag;

  • Diverse Genieten: eens per week op dinsdag eten we gezamenlijk een pot-luck maaltijd. Dit betekent dat we met ieders unieke bijdrage een steeds weer verrassende tafel van overvloed creeren, waar we vervolgens samen van genieten.

Voor alle duidelijkheid: deelname aan bovenstaande activiteiten is niet verplicht. Wanneer je het leuk vindt, kun je er aan deelnemen.

Tenslotte is er de mogelijkheid om tijdens je verblijf een of meer individuele sessies te ontvangen van een van de permanente bewoners van Hof van Moeder Aarde. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een aroma-touch behandeling, holistic pulsing, een individuel Soul Voice sessie, een (dolfijn)healing, een reading of systemische coaching.

Ben je geinteresseerd in een individuele retraite?

Voor meer informatie over verblijven in een Yurt, neem contact op met harm@hofvanmoederaarde.nl

Voor meer informatie over verblijven in een stacaravan of Kip caravan, neem contact op met anna@hofvanmoederaarde.nl

Voor meer informatie over individuele sessies, neem contact op met arjan@hofvanmoederaarde.nl